Nis

Orman haftası ile ilgili hazırladığımız dijital oyunumuz

DD'ye Steam Ediyoruz Projesi Yenilenebilir Enerji Maketlerimiz

Nis

Değerlerimiz Bize Değer Katar eTwinning projemizin öğrencilerinin proje final ürünü olarak hazırladığı hikaye kitabını sizlere sunuyoruz. Projeyi yürüten öğretmenlerimiz Gamze Kardeşseven, Vedat Sarar, Pelin Angın, Fatma Fırat, Şule Gelbal Celep, Büşra Kaydul ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuz özel eğitim öğretmenleri ve öğrencileri farkındalık yaratmak için ortak etkinlik gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz rehberlik servisinin veli akademileri kapsamında insan hakları konulu yaptığı eğitimdeki hazırladığı sunumuz

Mrt

AFAD koordinesinde ülke genelinde 04/03/2020  saat 11:30 tarihinde yapılacak olan   eş zamanlı bir tahliye tatbikatı kapsamında okulumuz tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Tatbikat sayesinde olası bir acil durumda öğrencilerin nasıl davranması gerektiği panik ve izdihama sebep olmadan hangi sıra ile bahçeye inmesi gerektiği, çök kapan pozisyonun nasıl yapıldığı ve bahçede toplanma alanlarına nasıl ulaşacakları uygulamalı olarak anlatıldı.   Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve okul idaresine teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Gamze Kardeşseven, Pelin Angın, Vedat Sarar, Büşra Kaydul, Şule Celep Gelbal ve Fatma Fırat'ın yürüttüğü Değerlerimiz Bize Değer Katar eTwinning Projemizde Proje ve e-Güvenlik panolarımızı oluşturduk,egüvenlik etkinlikleri, kodlama çalışmaları yaptık, Yumurtam Güvende Sorumluluk Bende, İyiliği Fark Et Arkadaşına Teşekkür Et etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Projemizi yürütmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz projeyi uygularken hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar ve sıradaki etkinlikleri merakla bekliyorlar.

Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

DD'YE STEAM EDİYORUZ eTwinning projesi Kompost Etkinliğini 4/D Sınıfı öğrencileri, öğretmenimiz Gamze Kardeşseven önderliğinde gerçekleştirdiler.

Şbt

Ocak ayı çalışmamız olan Kompost çalışmamızın öğrencilerimiz tarafından Canva ile hazırladıkları bilgilendirme görevleri

Ocak ayı Kompost calismamiz için aldığımız Kompost Eğitimimiz

Şbt

Projemiz kapsamında dezenformasyon kelime bulutumuz

Okulumuzda yürütülen Steam Projemiz  için hazırladığımız afiş ve logolarimiz

Şbt

Değerlerimiz Bize Değer Katar eTwinning Projesinde 8 Şubat Güvenli İnternet Günü kapsamında Güvenli İnternet Broşürü 4/D, 3/P, 3/N,4/K,4/F ve 3/F sınıflarımızın katılımıyla hazırlanmıştır.

Şbt

Mesleki eğitimde büyük fırsat..

Ortaokul mezunu gençlerimiz ve mesleği olmayan vatandaşlarımız için mesleki eğitim merkezi programı büyük bir fırsat.

Tüm gemçlerimizi mesleki eğitime davet ediyoruz

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YAPACAĞI  ÖĞRETMEN ATAMASI TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMİZLE.

OKULUMUZ HAKKINDA KISA BİLGİLENDİRME