Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.  Öğretmenimiz Vedat Sarar'a teşekkür ederiz.

Nis

Paralarımızı iyi tanımak için para baskısı yaptık. Etkinlik için 3/A sınıfına teşekkür ederiz.

Nis

Sınıfımız yazar olup kendi kitaplarını yazdılar. Etkinlik için sınıfımıza teşekkür ederiz.

Nis

Dünya Otizm Günü Kapsamında Öğretmenlerimiz ve okul İdarecilerimiz farkındalık oluşturmak için Otizm Günü Panomuz Önünde birbirinden güzel mesajlar verdiler

Şbt

HAYAT BİLGİSİ DERSİ GÜVENLİ HAYAT KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ EVDEKİ MALZEMELERLE TRAFİK LAMBASI OLUŞTURDULAR.SINIFIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

4-A sınıfı öğrencileri görsel sanatlar dersinde karakalem çalışması yaptı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

4-A sınıfı öğrencisi Fatıma Zehra mıknatısların çekim kuvveti ile ilgili yaptığı etkinliği bizimle paylaştı. Öğrencimize ve ailesine teşekkür ediyoruz.

Ara

4-J sınıfı öğretmenimize yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Değerli Velilerimiz Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Tarafından Hazırlanan Covid 19 Salgın Hastalık Sürecinde Psikososyal Destek Çalışmaları Veli Oturumu Sunumumuz Okulumuz Psikolojik Danışmanı Mehmet Melih YILLAR tarafından hazırlanmıştır. Aşağıdaki videodan ilgili sunuma ulaşabilirsiniz.

Video açılmazsa izlemek için lütfen buraya tıklayınız