SAYIN VELİLERİMİZ.

okul giriş çıkış saatleri

SABAHÇILAR 08:00

ÖĞLENCİLER 13:30

Öğrencilerimizi belirtilen saaatlerden erken okula göndermeyiniz

Eyl

2-3 ve 4. Sınıflarımız  6  eylül pazartesi günü normal eğitim öğeretime başlaycaktır.

1 ve 2. sınıflarımız öğlenci 3 ve 4. sınıflaımız sabahçıolacaktır

Eyl

Okulumuzda anasınıf eğitim sabahçı ve öğlenci olarak devam etmekte olup. Anasınıflarımızda yemekhane mevcut degıldır

Eyl

Aşağıdaki bağlantıdan çocuğunuzun okuıl yaşını öğerenebilirsiniz

Ağu

Sayın velilerimiz 1. Sınıf kayıtları tamamlanan öğrenciler okul bahçesinde sınıflarına göre saatinde gelip uyum haftası etkinlikleri katılabilir

Ağu

Sayın velilerimiz pandemi şartları kapsamında okul binasına acil durumlar dışında giriş yapılmayacaktır

Haz

Yaz okulu başvuru sayıları gelecek hafta Google form üzerinden istenecektir.

- 2021-2022 eğitim öğretim yılında 1. Sınıfa başlayacak okul öncesi eğitim almamış öğrenciler önceliklidir.

- Okul öncesi eğitim almış öğrenciler de yaz okulundan faydalanabilir .

- Yaz okulu Öğretmen ücretleri ( Kadrolu- ücretli öğretmen) ek ders karşılığı devlet tarafından karşılanacaktır. Bu nedenle eğitim ücreti talep edilmeyecektir.

- 21 Haziran - 01 Eylül 2021 tarihleri arası yaz okulu açılabilir.

- Yaz okulu ile birlikte çocuk kulübü açılabilir. Çocuk kulübü kendi yönetmeliğine tabidir ve ücretlidir.

Haz

Sayın velilerimiz .  Karneleri aldıktan sonra elimizdeki kullanmadığımız fazla kitapları geri dönüşüm için getirmeniz rica olunur

Eyl

2,3,4. sınıflarda okuyan öğrencilerimiz için canlı ders tanımlamaları aşağıdaki günlere göre yapılacaktır.

Mrt

EBA ŞİFRESİNİ UNUTAN ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ RESİME BAKARAK YENİ ŞİFRE ALABİLİR

ŞİFREMİ UNUTTUM SEÇENEĞİNİ SEÇİP E POSTA YADA TELEFON BİLGİLERİ GİREREK YENİ ŞİFRE ALINABİLİR

EBA ŞİFREMİ UNUTTUM-- > http://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/studentForgetPassword.jsp

Mrt

Aşağıda belirtilen sık soruların cevabı için yardım EBA Yardım Merkezini kullanabilirsiniz.

EBA YARDIM -- >   http://www.eba.gov.tr/yardim-sss/

Ock

MTSK Uygulama Sınavı Görevlendirmeleri'' İle İlgili Önemli Duyuru

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı ve Harvard Üniversitesi arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında 20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında Ankara Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde Öğretmen Eğitimi ve Gelişimi Eğitici Eğitimi Kursu düzenlenecektir.

Ara

Milli eğitim bakanımız Ziya Selçuk yaptığı açıklamada velilere aylık olarak  ulaştırılan  BİZDEN dergisinin görme engelliler için braille  alfabesiyle basıldığını belirti. Bakanımız yaptığı açıklamalar:

Her ay, çocuklar aracılığıyla evlere gönderdiğimiz 'Bizden' bülteninin Braille alfabesiyle basılmış halinden bir arkadaşıma bahsettim, 'Kaç görme engelli veliniz var?' dedi. Ne önemi var ki? Benim için asıl soru şu: Bir tane olsa, tek bir anne olsa, tek bir baba olsa, değmez mi?

Kaynak :meb